Op zoek naar een leuke en avontuurlijke manier om je feestje, bedrijfsuitje of familiedag op te fleuren? Bij ons kun je terecht voor de verhuur van laserpistolen, spikeball en kinderpaintballs!

Met onze laserpistolen kunnen jij en je vrienden of collega's zich helemaal uitleven in een spannend lasergame. Ga de strijd aan in het bos of op het veld en probeer je tegenstanders te verslaan met behulp van de nieuwste technologie. En het mooiste van alles? Er zijn geen pijnlijke kogels of vlekken op je kleding!

Voor de liefhebbers van balsporten hebben wij ook spikeball in de verhuur. Dit is een uitdagende en sportieve game waarbij je in teams van 2 tegen elkaar speelt. Het doel is om de bal via het net op de trampoline te laten stuiteren, zodat de tegenstander hem niet kan terugspelen. Een echte uitdaging voor jong en oud!

Naast onze spannende en sportieve activiteiten bieden we ook de verhuur van een springkasteel aan om je evenement compleet te maken! Ons springkasteel is perfect voor kinderfeestjes, buurtbijeenkomsten en andere festiviteiten waar kinderen zich kunnen uitleven en plezier kunnen hebben.

En tot slot hebben wij kinderpaintballs in de verhuur, speciaal voor de jongere generatie. Hiermee kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun eigen paintballavontuur beleven, maar dan zonder de harde en pijnlijke impact van gewone paintballs. Een leuke en veilige manier om het paintballspel te leren kennen!

Kortom, voor een dag vol actie en plezier ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en huur onze laserpistolen, spikeball of kinderpaintballs voor jouw volgende event!

  • Spikeball-set (3 sets beschikbaar) - €20 per set
  • Laserpistolen (30 stuks beschikbaar) - €4 per pistool
  • Kinderpaintball (20 stuks beschikbaar): €15 per set (1 beschermingsmasker, 1 paintballgeweer, 250 kogels), extra kogels: 500 kogels, €20. De balletjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en veroorzaken hierdoor geen schade aan de natuur. Verf is met water afwasbaar.
  • Springkasteel: €90 per dag. We bieden ook flexibele huuropties aan, zoals weekendtarieven en langere verhuurperiodes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen.

Bij interesse kan je een mailtje sturen naar info@funskills.be.